توسینسو | شبکه اجتماعی آموزش محور

وبلاگ اطلاع رسانی هواداران وب سایت توسینسو

توسینسو | شبکه اجتماعی آموزش محور

وبلاگ اطلاع رسانی هواداران وب سایت توسینسو

در این وب لاگ پست ها و مقالات وب سایت توسینسو که محبوبیت بیشتری به نسبت سایر محتواهای موجود در وب فارسی دارند را قرار می دهیم تا اطلاع رسانی بهتری در خصوص دوره های با کیفیت آموزش فناوری اطلاعات به علاقه مندان انجام شود

۳ مطلب در فروردين ۱۴۰۲ ثبت شده است

تا به حال دو قسمت از مصاحبه با مهندس محمد نصیری ، بنیانگذار وب سایت توسینسو و انجمن تخصصی فناوری اطلاعات ایران در خصوص شروع یادگیری شبکه و امنیت شبکه منتشر شده است. این قسمت سومین قسمت از مصاحبه با مهندس نصیری و اینبار در خصوص شروع یادگیری لینوکس و دوره های آموزشی اوپن سورس و لینوکس است . یکی از ویژگی های بارز مهندس نصیری داشتن دانش عمیق در حوزه های مختلف فناوری اطلاعات از جمله مایکروسافت ، لینوکس ، مجازی سازی و امنیت سایبری است که از این لحاظ به ما کمک می کند که بتوانیم سوالات متنوعی در این حوزه را از ایشان بپرسیم. با ما تا پایان قسمت سوم این مصاحبه همراه باشید.

 

به نظر شما مهمترین نکات شروع یادگیری لینوکس و اوپن سورس در چیست؟

خوب قبل از شروع یادگیری لینوکس و حوزه اوپن سورس اول باید بدانیم برای چه چیزی می خواهیم لینوکس یاد بگیریم؟ هدف ما برنامه نویسی در لینوکس است یا راه اندازی سرویس های شبکه و ... یا هر دوی آنها؟ ورود به دنیای لینوکس فقط این نیست که شما آن را نصب کنید و از محیط گرافیکی آن برای کامپایل کردن کدها و اجرا کردن برنامه ها استفاده کنید و خودتان را گول بزنید.

 

کلیک کنید : بهترین دوره آموزش لینوکس را از مهندس نصیری در اینجا مشاهده کنید

 

باید بدانید که لینوکس و اوپن سورس یعنی یک خط فرمان سیاه و منطقی که یادگیری آن این روزها از همه چیز برای حوزه آیتی مهمتر است. اگر بخواهید وارد حوزه امنیت سایبری و هک نفوذ شوید ، اگر بخواهید برنامه نویسی کراس پلتفرم ( Cross Platform ) انجام دهید ، اگر بخواهید سرویس های شبکه در لینوکس داشته باشید و بصورت کلی اگر بخواهید با خط فرمان کار کنید حتی در VMware ، این لینوکس و BASH هستند که به کمک شما می آیند .

اما بصورت خلاصه مهمترین نکات در یادگیری لینوکس این است که درگیر توزیع خاصی نباشیم ، دوره ای انتخاب کنیم که مختص یک شرکت یا توزیع خاص نباشد ، بدانیم برای چه هدفی قرار است لینوکس یاد بگیریم ، سعی کنیم فقط خط فرمان را بببینیم و گرافیک را فراموش کنیم و صد البته از ابزارهای موجود در دنیای اوپن سورس به خوبی استفاده کنیم.

 

چرا اینقدر دوره های متنوع در حوزه لینوکس وجود دارد؟

وقتی توزیع های مختلفی از یک سیستم عامل وجود داشته باشد و هیچ شرکت خاصی هم از لینوکس به عنوان یک محصول پشتیبانی نکند ، قطعا شرکت های مختلف با توزیع های خاص خودشان ، دوره های خاص خودشان را طراحی می کنند و صد البته لینوکس یک سیستم عامل آزاد است و هر کسی می تواند برای آن دوره تدوین کند و وجود تنوع در ساختار دوره های آموزشی لینوکس کاملا طبیعی است. من قبلا در مقاله ای با عنوان " تفاوت دوره های آموزشی لینوکس " در این خصوص بصورت کامل توضیح داده ام و دوره های معتبر را نیز به دوستان معرفی کرده ام.

 

وضعیت استفاده از لینوکس و اوپن سورس در ایران چگونه است؟

واقعیت این است که لینوکس و اوپن سورس برای تجارت های کوچک مناسب نیستند. افرادیکه به دنبال یادگیری لینوکس و اوپن سورس هستند به دنبال به دست آوردن موقعیت های شغلی سطح بالا هستند . در ایران اکثرا چیزی که در استفاده از محصولات اوپن سورس مشخص است ، سوء استفاده از این قضیه و پر شدن بازار از محصولات کپی شده خارجی به نام بومی است.

کلیک کنید : بهترین دوره آموزش LPIC 1 لینوکس به زبان طنز از مهندس نصیری

 

به هر حال در ایران چه در حوزه وب ، چه در حوزه شبکه و امنیت در حال حاضر لینوکس از محبوبیت بالایی برخوردار است ، به ویژه در حوزه امنیت سایبری ، لینوکس به عنوان یک سرویس مکمل در شبکه تقریبا در همه جا در ایران دیده می شود از سیستم های VoIP گرفته تا نرم افزارهای مانیتورینگ شبکه و امنیت سایبری ، لینوکس در همه جا دیده می شود . اما حالش در ایران خوش نیست.

بازار کار لینوکس در ایران و دنیا چگونه است؟

این روزها لینوکس در همه جا هست و این یعنی بازار کار هم برایش تا دلتان بخواهد وجود دارد. اما مشابه صحبت هایی که در مصاحبه های قبلی شد برای لینوکس هم وجود دارد . شما اگر با هدف مهاجرت از ایران لینوکس را یاد بگیرید ، بسیار می توانید در خارج از ایران موفق عمل کنید .

شاید بتوانید بگویید یک مدیر شبکه مایکروسافتی از گرافیک استفاده می کند و کارش ساده تر است ، اما یک مدیر شبکه لینوکسی قطعا با خط فرمان لینوکس کار بسیار دشوار تری دارد و چه در ایران و چه در سایر نقاط دنیا از درآمد و وضعیت کاری خاص و بهترین برخوردار است. به تبع همین مورد در ایران حقوق بالاتری دارند و در خارج از ایران هم به همین شکل است. هر چند اساسا کار کردن در ایران به عنوان یک کارمند ، قرار نیست شما را به درآمد خیلی عالی برساند .

 

آموزش لینوکس را از کجا شروع کنیم؟

این اولین بار است که بصورت مستقیم از دوره های آموزشی خودم تعریف می کنم ! شاید بگویید چقدر مغرور است اما واقعیت این است که وقتی می بینم افرادی بدون داشتن سابقه کاری ، بدون داشتن دانش فنی و صرفا از طریق ضبط ویدیو در حوزه لینوکس مدعی می شوند ، مجبور می شوم اینگونه حرف بزنم. بدون شک بهترین دوره های آموزش لینوکس در ایران را می توانید از وب سایت توسینسو دریافت کنید. اگر در گوگل بنویسید " لینوکس را از کجا شروع کنم " مقاله من اولین لینک خواهد بود و شما می توانید مسیر راه یادگیری لینوکس را در این مقاله بصورت کامل مشاهده کنید. در حوزه آموزش لینوکس به زبان فارسی اگر بهتر از توسینسو پیدا کردید یک هدیه خوب پیش من دارید.

کلیک کنید : بهترین دوره آموزش LPIC 2 به زبان ساده و طنز از مهندس نصیری

چقدر زمان می برد تا تبدیل به یک کارشناس لینوکس شویم؟

این کاملا بستگی به شما دارد اما بصورت متوسط شما اگر پیش زمینه های یادگیری لینوکس را داشته باشید. از دوره آموزشی لینوکس اسنشیالز شروع می کنید ، دوره آموزشی LPIC 1 را می گذرانید ، دوره آموزشی LPIC 2 را می گذرانید و در LPIC 3 تخصص خود در حوزه لینوکس را مشخص می کنید. این یک مسیر راه استاندارد و محبوب در دنیا برای یادگیری لینوکس است. معمولا اگر زرنگ باشید و حرفه ای این قضیه را دنبال کنید ، می توانید در عرض یک سال یک متخصص لینوکس حرفه ای شوید.

 

برای یادگیری بهتر حوزه اوپن سورس و لینوکس چه توصیه ای دارید؟

توصیه های همیشگی ، از دوره های آموزشی معتبر استفاده کنید ، توسینسو را به شدت توصیه می کنم . حتما حین دوره های آموزشی نوت برداری کنید ، دانش خودتان را به اشتراک بگذارید ، لابراتوار داشته باشید و تمرین کنید ، در تالارهای گفتمان ایرانی و خارجی فعالیت کنید و این باعث ماندگاری اطلاعات در حافظه شما خواهد شد. پایان مصاحبه با مهندس محمد نصیری بنیانگذار توسینسو

 

 

  • محمد نصیری

در آموزش شبکه و امنیت همیشه نکاتی است که آموزشگاه ها نمی خواهند شما بدانید. در واقع اگر این نکات را بدانید در انتخاب دوره های آموزشی شبکه و امنیت حتما تجدید نظر می کنید یا سبک آموزشی خود را تغییر خواهید داد. من محمد نصیری هستم ، هکر کلاه سفید و بنیانگذار انجمن تخصصی فناوری اطلاعات ایران با نزدیک به دو دهه سابقه فعالیت در حوزه امنیت سایبری در سطح کلان کشور ، امروز و در این مقاله در وب سایت توسینسو قصد دارم چیزهایی را به شما بگویم که دیدگاهتان نسبت به آموزش شبکه و امنیت و دوره های شبکه و امنیت تغییر خواهد کرد. پس تا انتهای این مقاله با ما باشید.

کلیک کنید : بهترین دوره نتورک پلاس به زبان فارسی با مهندس نصیری به زبان طنز

 

همیشه دوره های آموزشگاه ها و کلاسهای آنلاین گران تر است

چرا دوره ها در آموزشگاه ها گران هستند و دوره های شما به نسبت ارزانتر هستند؟ این یکی دیگر از سوالات متداول است . توجه کنید که یک آموزشگاه برای خودش دارای اصطلاک تجهیزات ، مصرف برق ، اینترنت ، اجاره ملک ، اجاره پلتفرم و خیلی دیگر از هزینه های جانبی است. مدرسین در آموزشگاه موظف هستند برای برگزاری کلاس یا در آموزشگاه حضور داشته باشند و یا حتما در لحظه مورد نظر آنلاین باشند.

با هر بار برگزاری کلاس ، زمان و انرژی مدرس تنها یک بار قابل استفاده است و صد البته برای پر شدن یک کلاس و رسیدن به حد نصاب برگزاری آن ممکن است چند ماه زمان نیاز باشد. به همین دلیل همه این موارد در هزینه های یک دوره برای آموزشگاه لحاظ می شود و اینجاست که مثلا اگر دوره نتورک پلاس مهندس نصیری در توسینسو که بهترین دوره شبکه به زبان فارسی است مثلا 1 میلیون تومان باشد .

همین دوره اگر در آموزشگاه و حتی با کیفیت بسیار پایین برگزار شود قطعا کمتر از 3 میلیون تومان نخواهد بود. بنابراین شما در آموزشگاه ها هزینه های جانبی را هم بدون اینکه متوجه شوید ، پرداخت می کنید و از نظر روانی احساس می کنید کیفیت بهتری را تجربه می کنید در صورتیکه واقعیت چیز دیگری است.

کلیک کنید : بهترین دوره لینوکس به زبان فارسی از مهندس نصیری به زبان طنز

 

ساعت تدریس دوره های ویدیویی بدون شک کمتر از دوره های حضوری است

یکی از سوالات همیشگی دانشجویان دوره های توسینسو این است که چرا ساعت تدریس دوره نتورک پلاس شما مثلا 30 ساعت است اما همین دوره در آموزشگاه فلان 60 ساعت برگزار می شود؟ پاسخ اینجاست که در یک آموزشگاه که دوره خود را بصورت آنلاین یا حضوری برگزار می کند شما تایم استراحت دارید ، بصورت متوسط هر یک ساعت و نیم در آموزشگاه دارای 15 دقیقه وقت استراحت است و این یعنی در 60 ساعت دوره شما نزدیک به دو ساعت تا سه ساعت زمان استراحت دارید .

در دوره حضوری و آنلاین برای شما زمان پرسش و پاسخ در نظر گرفته خواهد شد ، اگر سوالات دانشجویان را نیز در نظر بگیریم چیزی در حدود 20 دقیقه از زمان تدریس یک ساعت و نیم استاندارد نیز به پرسش و پاسخ اختصاص می یابد که جمعا چیزی در حدود 12 ساعت از زمان کلاس شما بصورت کلی به پرسش و پاسخ اختصاص می یابد . در حین دوره های آموزشی حضوری و آنلاین قطعا شما با مشکلات غیرقابل پیشبینی مواجه خواهید شد ، نداشتن منابع کافی سیستم ها ، جواب نگرفتن سناریوها و خطایابی های مربوط به آنها که حداقل در طی یک دوره آموزشی 60 ساعته چیزی در حدود حداقل 10 ساعت از زمان دوره را به خودش اختصاص می دهد.

با در نظر گرفتن شکل تعاملی کلاس و روش تدریس متفاوت در دوره های آموزشی آنلاین و حضوری ، می توان به جرات گفت که عملا در یک کلاس 30 ساعته ، شما در بهترین حالت ممکن تنها از 30 ساعت زمان مفید خود استفاده کرده اید . ضمن این که در برخی از موارد حق ضبط ویدیو و حتی صدابرداری از کلاس نداشته و فقط یک بار می توانید از این کلاس استفاده کنید.  باید بگوییم که اگر دوره ای بصورت ویدیویی ضبط شده باشد در بدترین حالت دوره 30 ساعته معادل یک دوره آموزشی حضوری 60 ساعته با کیفیت خواهد بود . هیچوقت فریب تعداد ساعات دوره ها را نخورید چون در نهایت شما گول یک تکنیک بازاریابی را می خورید .

همه دوره ها کاربردی نیستند و همه چیز را نباید یاد گرفت

آموزشگاه های شبکه و امنیت یاد گرفته اند که هر چیزی که در اینترنت می بینند را به عنوان لیست دوره آموزشی در تقویم آموزشی قرار بدهند .یادگیری شبکه و امنیت سلسله مراتب و نقشه راه دارد و شما باید یک سری مراحل ابتدایی را طی کنید تا به سطحی برسید که بدانید چه دوره ای مناسب شماست و چه دوره ای مناسب شما نیست .

من قبلا مقاله ای برای نقشه راه شبکه و نقشه راه امنیت سایبری در توسینسو منتشر کرده ام که می توانید اطلاعات بیشتر را با نوشتن " چگونه هکر شویم محمد نصیری " و " شبکه را از کجا شروع کنیم محمد نصیری " در اینترنت پیدا کنید. فراموش نکنید که برخی دوره ها اصلا کاربردی نیستند !

کلیک کنید : بهترین دوره آموزش MCSA ویندوز کلاینت از مهندس نصیری به زبان طنز

 

و دانشجو نباید به سمت این دوره ها کشیده شود. برای مثال دوره آموزشی MCSE و دوره آموزشی CCIE در ایران هیچ کاربردی ندارند و حتی اگر روزی کاربرد داشته باشند ، زمانی است که شما حداقل 4 سال سابقه کاری مرتبط داشته باشید و برای دانشجویان تازه کار هیچ کاربردی ندارند و به نوعی تله محسوب می شوند. در سرفصل های آموزشی بسیاری از دوره های شبکه مواردی وجود دارد که شما تا آخر عمر از آنها استفاده نخواهید کرد و فقط برای پر کردن زمان کلاس هستند.

 

سریعا به دنبال دوره شبکه بعدی نروید

آموزشگاه ها دوست دارند به شما پکیج ارائه بدهند و شما را از دست ندهند. دوره های آموزشی شبکه و امنیت برای یادگیری درست نیازمند زمان و کسب تجربه در محیط های واقعی هستند ، بنابراین در اکثر اوقات چیزی به نام پکیج آموزشی شبکه که شامل چندین دوره آموزشی همزمان در مدت زمان کم است هیچوقت به کار شما نخواهد آمد. برای ورود از دوره CCNA به دوره CCIE شما حداقل به 4 سال تجربه کاری نیاز دارید و یا برای ورود به دوره MCSE باید شما حداقل 3 سال در بزرگترین شبکه ها کار کرده باشید در غیر اینصورت همه چیز برای مدت ها برای شما گنگ خواهد بود و کاربردی نیست.

بهترین دوره های شبکه را انتخاب کنید

این واقعیت ها را به شما گفتم تا بدانید وضعیت آموزش شبکه و امنیت در بسیاری از آموزشگاه های کشور به چه شکل است. بدیهی است که توصیه همیشگی من برای یادگیری شبکه و امنیت استفاده از ویدیوهای آموزشی است. به جرات بهترین آموزشگاه شبکه و امنیت در ایران ، آموزشگاه یا وب سایت آموزشی توسینسو است که به شما حق انتخاب ، مشاهده کیفیت آموزشی بصورت آزمایشی ، خرید دوره بصورت قسمت به قسمت ، استفاده از بهترین مدرسین شبکه و امنیت فارسی زبان و همچنین ارائه گواهینامه را می دهد. 

  • محمد نصیری

امروز میخواهیم بهترین وب سایت های آموزش تخصصی شبکه ، لینوکس و امنیت در دنیا را به شما معرفی کنیم و تجربه آموزش هر کدام را به اشتراک بگذاریم . این روزها پیدا کردن یک دوره آموزشی مناسب در حوزه شبکه و امنیت و حتی لینوکس آسان نیست.

هر کسی به خودش اجازه می دهد با یک میکروفون ، یک کامپیوتر و لابراتوار ساده خانگی و البته روخوانی از روی کتابهای آموزشی برای خودش آموزش طراحی کند و با تکنیک های سئو آن را به صفحات اول گوگل بیاورد و برای خودش رزومه بسازد .

 

بهترین دوره آموزش نتورک پلاس دنیا به زبان طنز

اما ما امروز میخواهیم وب سایتهای مرجعی که در حوزه آموزش شبکه ، آموزش لینوکس و البته آموزش امنیت شبکه بسیار قدرتمند فعالیت می کنند را برای شما لیست کنیم . در عین حال شما می توانید با مراجعه به هر یک از وب سایت های مورد نظر از طریق بررسی رتبه بندی دوره ها ، بهترین دوره آموزشی را برای خودتان انتخاب کنید پس تا انتها با این مقاله همراه باشید.

 

معرفی وب سایت یودمی ( Udemy )

خوب وب سایت یودمی قطعا بزرگترین پلتفرم آموزش شبکه و امنیت در دنیا به حساب می آید. این وب سایت ده ها هزار عنوان دوره آموزشی متنوع در حوزه های مختلف دارد که قطعا حوزه آموزش فناوری اطلاعات و شبکه و ... نیز جزو محبوب ترین های Udemy هستند.

 

از مزایای دوره های آموزش شبکه و امنیت و لینوکس یودمی می توانیم به قسمت بسیار ارزان آن در مقایسه با سایر پلتفرم های آموزش انلاین اشاره کنیم. برخی اوقات همه آموزشهای یودمی بیشتر از 90 درصد تخفیف می خورند و این یکی از سیاست های تجاری وب سایت یودمی است.

 

اما یکی از نقاط ضعف مهم دوره های یودمی این است که نظارتی روی کیفیت دوره ها ندارد ( حداقل از نظر من ) و هر کسی می تواند با هر سطح دانشی در ان تدریس کنم و این باعث می شود که انتخاب کردن بین دوره های آموزشی بسیار سخت و دشوار شود. باید حتما در زمان خرید از این وب سایت به رنکینگ و نظرات کاربران آن نگاه کنید.

 

هر چند که در دنیا قیمت دوره های آموزش لینوکس و آموزش شبکه یودمی بسیار ارزان به نظر می رسد اما بد نیست بدانید که در کمترین حالت قیمت های دوره های یودمی 10 دلار در 90 درصد تخفیف هستند و این در حال حاضر برای ایران و ایرانی که یک دلار هم ارزش بالایی دارد کم نیست .

 

بهترین دوره آموزش لینوکس به زبان طنز

 

معرفی وب سایت لیندا ( Lynda ) یا لینکداین

وب سایت لیندا که در حال حاضر با عنوان آکادمی لینکداین شناخته می شود هم یکی دیگر از وب سایت های بسیار خوب در حوزه آموزش های تخصصی لینوکس و شبکه به حساب می آید. اکانت لیندا با اکانت لینکداین شما یکپارچه شده است و طبیعتا داشتن پشتیبانی خاص مایکروسافت از این پلتفرم آموزشی آنرا بسیار خاص کرده است.

 

دوره های آموزشی لینکداین دارای ساختار طراحی یکپارچه و شکیل هستند و در آموزش آنها نظم خاصی به کار رفته است. محبوبیت بیشتر این پلتفرم آموزشی بیشتر در حوزه آموزش های سازمانی است تا آموزشهای فوق تخصصی و به همین دلیل کمتر کسی از ایرانی ها علاقه مند به آموزش دیدن در لینکداین هستند.

 

اما به هر حال نمی توان کتمان کرد که لینکداین یکی از برترین پلتفرم های آموزش شبکه و امنیت در دنیا به حساب می آید. من سابقا بیشتر از آموزشهای گرافیکی و آفیس لیندا استفاده می کردم و در این حوزه از این پلتفرم راضی هستم. لینکداین هم مثل یودمی اجازه تدریس می دهد اما طبق قواعد و استانداردهایی که تعریف می کند و این باعث می شود کیفیت آموزشهای به نسبت بهتری داشته باشد.

 

معرفی وب سایت سی بی تی ناگت ( CBT Nuggets )

از نظر من CBT Nuggets بدون شک قدرتمندترین وب سایت آموزش شبکه و لینوکس در دنیا به حساب می آید. دلیل این موضوع این است که آموزشهای CBT Nuggets بصورت تخصصی و فوق تخصصی بر روی مباحث مرتبط با فناوری اطلاعات متمرکز شده اند و مثل دو وب سایت گذشته درگیر همه دوره های آموزشی نشده اند.

 

 CBT Nuggets یکی از با قدمت ترین وب سایت های آموزش فناوری اطلاعات دنیاست و ساختار آموزش آن طبق یک استاندارد مشخص طراحی شده است. مدرسین در CBT Nuggets از قبل تعریف شده اند و هر کسی امکان تدریس در این پلتفرم را نداشته و فیلترهای خاصی برای آن وجود دارد. یکی از نقاط ضعف CBT Nuggets قطعا آموزش سطحی است.

در دوره های آموزشی شبکه و لینوکسی که در CBT Nuggets مشاهده می کنید ، مدرس در بطن و عمق مفاهیم وارد نمی شود و صد البته مفاهیم و آموزشها بصورت یکپارچه ارائه نمی شوند و قسمت به قسمت و بخش به بخش آموزش داده می شوند. برای مثال در دوره آموزش لینوکس LPIC 2 در بخش بانک های اطلاعاتی بدون اینکه به شما گفته شود چگونه بانک اطلاعاتی بسازید یکباره وارد دستورات می شوند و این روش تدریس چندان جذاب نیست .

سبک تدریس در CBT Nuggets طنز و کمدی است و این یکی از نقاط قوت این مجموعه محسوب می شود. به شخصه آموزشهای CBT Nuggets را دوست دارم اما خوب هزینه استفاده از این پلتفرم ، فارغ از داشتن ویدیوها بسیار برای فارسی زبانان سنگین است.

 

معرفی وب سایت پلورال سایت ( Pluralsight )

وب سایت Pluralsight در ابتدا فقط بر روی دوره های آموزش برنامه نویسی متمرکز بود اما به مرور زمان و با گسترش رقبا و نیاز به ورود به حوزه های دیگر ، یکی دیگر از قدرت های آموزشی حوزه شبکه به نام Trainsignal را خریداری کرد و تبدیل به یک پلتفرم آموزش شبکه ، امنیت ، لینوکس و برنامه نویسی و بصورت کلی فناوری اطلاعات در دنیا شد.

 

مکانیزم کاری این وب سایت نیز تا حد زیادی شبیه به یودمی است اما ساختار مشخصی دارد و به نسبت کیفیت دوره های بالایی نیز دارد. هزینه های تمامی وب سایت هایی که عنوان کردیم به دلار می باشد و این موضوع برای آموزش دیدن در ایران اصلا خوب نیست.

 

بهترین دوره آموزش MCSA ویندوز ده به زبان طنز

 

 

معرفی وب سایت توسینسو ( ToSinSo)

اگر بخواهیم یک نمونه فوق تخصصی از وب سایت آموزش حوزه فناوری اطلاعات در ایران و به زبان فارسی نام ببریم ، شک نکنید بهترین سایت آموزش شبکه و فناوری اطلاعات ایران ، قطعا وب سایت توسینسو است. این وب سایت که تغییر نام داده شده انجمن تخصصی فناوری اطلاعات ایران است به نوعی با قدمت ترین و با کیفیت ترین وب سایت آموزشی این حوزه محسوب می شود .

 

استفاده از اساتید منتخب فارسی زبان و دارای سابقه کاری در سطح کلان ، قیمت های بسیار مناسب در مقایسه با سایر دوره های آموزشی ، ارائه گواهینامه حضور در دوره و صد البته پشتیبانی عالی از دانشجویان دوره توسط مدرس و سایت از جمله مهمترین فاکتورهایی است که توسینسو را در آموزش شبکه و فناوری اطلاعات از همه وب سایت های فارسی زبان متمایز می کند. شعار جالب این وب سایت این است ، ما دومین وب سایت برتر آموزش فناوری اطلاعات فارسی هستیم ، اولین را شما به ما معرفی کنید و این یعنی کیفیت در اولویت این وب سایت است.

  • محمد نصیری